Selecteer een pagina

Eurolacke, Poedercoating

Eurolacke Poedercoating colourwall
Eurolacke Poedercoating concept visualisatie
Eurolacke Poedercoating kleuren

Eurolacke

Eurolacke poedercoatings is de grootste leverancier van poedercoating in de Benelux. Op hun hoofdkantoor in Tiel hebben zij sinds kort een prachtig experience center waar je alle producten en innovaties van Eurolacke kunt bewonderen. Aansluitend op hun experience center wild het bedrijf een soort zakelijk shop in shop concept ontwikkelen waarin zij ook op andere plekken in het land zichtbaarder zouden worden. Hiervoor heb ik het nieuwe concept de colourwall mogen ontwikkelen.

De Colourwall wordt bij 20-30 verschillende bedrijven geplaatst, met allen hun eigen uitstraling. Hierdoor is het belangrijk dat het merk, de uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit die Eurolacke bied goed naar voren komt.

Daarom is er gekozen voor een strakke en witte uitstraling wat een canvas vormt voor de verschillende kleuren van de poedercoating.

Dit is de reden dat er dan ook gekozen is voor het concept: IT’S ALL ABOUT COLOUR.

Door de aandacht naar de rijkheid van alle kleuren, texturen en mogelijkheden toe te trekken, komt het product het beste tot z’n recht. Klanten kunnen hun eigen ‘colour selection’ samenstellen en maken op deze manier kennis met Eurolacke.

Van concept tot realisatie heb ik dit project geleid en naar tevredenheid weten af te ronden. Inmiddels staan er diverse ‘Colourwalls’ in Nederland. Met de neutrale basis en de kleurrijke stalen kunnen klanten zich laten verleiden door de vele keuzes binnen het poedercoaten.

Credits
Opdrachtgever: Eurolacke Poedercoatings
Jaar: 2018
Concept, ontwerp: Daphne Jansen
Productiebegeleiding: Daphne Jansen
Bouw: Van Keulen interieurbouw
Fotografie: Daphne Jansen