OVER MIJ

DAPHNE, een jonge creatieve dame, met een passie voor vormgeving. Ik heb een brede kijk op vele verschillende vaardigheden. Van concept tot realisatie kunt u bij mij terecht.

Ik ben een ruimtelijk ontwerper met ervaring in het ontwerpen van unieke concepten en designs.

Met speciale een expertise op het gebied van belevingscommunicatie kan ik van ieder verhaal een ware beleving te maken. Door de combinatie met mijn liefde voor interieur weet ik voor ieder persoon, bedrijf, musea of andere instelling een fijne en passende ruimte te creëren.

Al uw creatieve wensen ontworpen, uitgedacht en gecoördineerd door één persoon. Met een rijk netwerk aan creatieve handjes die mij of u hierbij extra kunnen helpen.

Mijn specialiteit is: Werken vanuit mijn visuele kracht en verbeelding met veel oog voor sfeer en design. Vanuit uw verhaal een rijk en pakkend (ruimtelijk) beeld neerzetten die u meeneemt in de juiste beleving.

Ik ben erg gedreven, perfectionistisch maar vooral creatief. Gevoel voor identiteit en eigenheid in een ontwerp staat voor mij centraal. Iedere opdracht is uniek en daar hoort een uniek concept bij. Ik ben altijd in voor nieuwe ideeën, uitdagingen en dromen.

Ik ben allround inzetbaar voor al uw 3D ontwerpen…

…en breng graag, samen met u, uw project tot leven!

Bent u nieuwsgierig naar meer van mij? Of wilt u gewoon eens kennismaken?

Neem dan gerust contact met mij op!