Selecteer een pagina

Diensten

Benieuwd wat wij voor jou kunnen  betekenen?

Project Juliana kinderziekenhuis Daphne jansen

Heb je een fantastisch verhaal, droom of wens die je graag wilt delen met mij en de rest van de wereld?

Wij gaan samen met jou aan de slag om jouw idee tastbaar te maken en vorm te geven, zodat het niet alleen jou, maar ook anderen kan laten verwonderen. 

Studio Daphne Jansen, ontwerpbureau voor: 

– Experiences
– Interieurs (zakelijk & particulier)
– Tentoonstellingen
– Concepten

Conceptontwikkeling

We laten ons inspireren, doen onderzoek, zoeken naar verbanden, brainstormen, schetsen  en creëren van het grote idee. 
Hierin worden vanuit de briefing de kaders en de uitgangspunten gesteld en vertaald in één pakkend concept dat je meeneemt en prikkelt om er meer over te weten te komen. Het concept vormt de basis voor de beleving. 

Project Jenever museum Daphne jansen
Visualisaties-Daphne-Jansen

Ontwerpproces

In het ontwerpproces wordt het concept vormgegeven en worden ideeën tastbaar gemaakt, getoetst aan de ruimte en uitgewerkt tot een maakbaar plan. Dit kan gebeuren in verschillende fases, afhankelijk van de omvang van het project. Omdat ieder project uniek is, wordt ook het ontwerpproces bepaald naargelang de opdracht. Hierbij is het mogelijk om het project geheel van A tot Z op te pakken of een gedeelte van het proces uit te werken. In het ontwerpproces worden alle disciplines uitgewerkt (ruimtelijk, grafisch, licht, av, content etc.), de planning wordt concreet gemaakt en alle kosten worden geraamd. Dit doen wij i.s.m. diverse bouwers en uitvoerende partijen uit ons netwerk.  

Expertise

Onze  expertise is het best te omschrijven als het omzetten van een vraag of verhaal naar een (klant)beleving in een fysieke omgeving met veel oog voor sfeer, design en detail. We streven er altijd naar om een omgeving te creëren die alle zintuigen prikkelt,  je ogen opent en de doelgroep laat verwonderen. Met onze speciale ervaring in belevingscommunicatie kunnen wij van ieder verhaal een ware beleving maken.  We zorgen ervoor dat mensen worden meegenomen en worden geactiveerd. 

Expertise Daphne Jansen