DIENSTEN

Heb je een fantastisch verhaal, droom of wens die je graag wilt delen met mij en de rest van de wereld?
Ik ga samen met jou aan de slag om jouw idee tastbaar te maken en vorm te geven, zodat het niet alleen jou, maar ook anderen kan laten verwonderen.

Daphne, Ruimtelijk ontwerper van: 

– Experiences
– Interieurs
– Tentoonstellingen
– Retail
– Concepten


Conceptontwikkeling
Het creëren van het grote idee.
Hierin worden vanuit de briefing de kaders en de uitgangspunten gesteld en vertaald in een pakkend concept dat je meeneemt en prikkelt om er meer over te weten te komen.


Ontwerpproces
In het ontwerpproces wordt het concept vormgegeven en worden ideeën.tastbaar gemaakt, getoetst aan de ruimte en uitgewerkt tot een maakbaar plan.Dit kan gebeuren in verschillende fases, afhankelijk van de omvang van het project. Omdat ieder project uniek is, wordt ook het ontwerpproces bepaald naargelang de opdracht. Hierbij is het mogelijk om het project geheel van A tot Z op te pakken of een gedeelte van het proces uit te werken. Nieuwsgierig geworden?
Ik licht het creatieve proces en alle mogelijkheden graag toe onder het genot van een kop koffie.


Expertise
Mijn expertise is het best te omschrijven als het omzetten van een vraag of verhaal naar een (klant)beleving in een fysieke omgeving met veel oog voor sfeer, design en detail. Ik streef er altijd naar om een omgeving te creëren die alle zintuigen prikkelt, je ogen opent en de doelgroep laat verwonderen. Met mijn speciale ervaring in belevingscommunicatie kan ik van ieder verhaal een ware beleving maken. Ik zorg ervoor dat mensen worden meegenomen en worden geactiveerd.