BOSHUIS, AUSTERLITZ

Boshuis Austerlitz

Midden in de bossen van Austerlitz ligt een prachtige nieuwbouw woonwijk.  Het toekomstige huis van de familie Klein moest een bijzondere plek worden, niet alleen voor de ouders maar voor het hele gezin inclusief de hond.

Een plek waar samen zijn centraal moest staan. Dit is gedaan door verschillende zithoeken te creëren. Een belangrijk element in de kamer is de familiekast waar ruimte is om spullen op te bergen en bijzondere spullen van ieder gezinslid een mooie plek te kunnen geven.

Het palet aan kleuren van de omgeving komt terug in het interieur gecombineerd met contrasterende geometrische vormen.

Dit project is ontwikkeld van een eigen unieke familiestijl tot aan het een compleet 3D interieur ontwerp.

Met een shoplist van alle interieuritems kon de familie Klein direct met hun woning aan de slag. 


ONTDEK MEER>


Credits
Opdrachtgever: Familie Klein
Jaar: 2019
Interieur en licht ontwerp: Daphne Jansen